Zoom animatorski sestanek

Kaj naj rečeva, preveč sva jih pogrešali. Zato sva se, po zdajšnjih trendih, odločili organizirati zoom sestanek.

Lepo je bilo ponovno videti nas vse zbrane, njihove lepe nasmeške, lepo je bilo slišati kako vsak od njih preganja dolgčas in seveda kako težko je veslati med vsemi šolskimi obveznostmi, ki jih preplavljajo.

Smo pa morali tudi kakšno besedo spregovoriti o oratoriju in alternativah, ki jih bomo izvedli, če ga slučajno ne bo.

Kot voditeljici pa seveda ne morava mimo tega, da jim nebi dali kakšne animatorske zadolžitve, saj veste, da ne pozabijo na naju in na svoje animatorsko poslanstvo.

Upava pa, da se kmalu vidimo tudi kaj po bližje.

Katja&Teja

 

Zopet smo se zbrali! Na animatorskem sestanku namreč. Ne, nismo se zbrali pred župniščem, če ste se to vprašali. Zbrali smo se na Zoomu, kar pa je v teh časih tudi opravilo svojo nalogo.

Končno smo se spet videli in obudili podobe oseb, ki smo jih že tako pogrešali. Še vedno vsi mladi, a za eno nevsakdanjo življenjsko izkušnjo starejši, smo se razveselili znanih obrazov, se skupaj malo nasmejali in delili svoje izkušnje zadnjih mesecev.

Bliža se čas, ko bo potrebno doreči kaj o izvedbi letošnjega oratorija. Vsi smo enotnega mnenja, vsi si želimo, da bi bilo mogoče izvesti oratorij. Smo zelo zagreti, a »en drobcen virus« nam lahko to onemogoči. Upamo, da bodo okoliščine dopuščale oratorij in tudi naše druženje. Polni pozitivne energije smo se poslovili in se dogovorili, da se vidimo kmalu, najraje v živo :).

David Medvešek

 

V soboto smo se draveljski animatorji po dolgem času končno spet srečali. Ker nam razmere niso omogočale, se na žalost nismo videli v živo. Sestanek smo izpeljali kar preko zooma. Najprej vsak povedal kaj se mu je dogajalo med karanteno, ker nas je kar veliko nam je to vzelo kar nekaj časa. Zapeli pa smo tudi naši Manci za rojstni dan. Del sestanka pa je potekal še o oratoriju. Malo smo se pogovarjali če bo lahko letošnji oratorij vsaj malo podoben prejšnjim oziroma če sploh bo, ker ne vemo kaj nam bojo razmere omogočale. Vsi animatorji si želimo, da bo letošnji oratorij čim boljši.

Neža in Sara Trobiš