Ministrantski izlet v Bistro

Namen izleta je bilo druženje in medsebojno povezovanje. Nekaj vtisov ministrantov:

V soboto smo se ob približno 8:30 odpravili od župnišča in se odpeljali v tehniški muzej v Bistri. V muzeju so mi bili najbolj všeč stari avtomobili in nagačene živali. Videli smo planinskega orla, medveda in druge divje živali, ki živijo v slovenskih gozdovih. Po ogledu muzeja smo odšli še v picerijo Boter in telovadnico šole Montessori igrat nogomet. Nazaj k župnišču smo prispeli ob približno 15:30. Ta izlet mi je bil zelo všeč!  Rok K.

 

Super izlet! Najbolj všeč so mi bili avtomobili. Zanimivi so bili tudi traktorji, pa zelo dobra je bila pica. Aja, bili smo v Bistri.     Primož K.

 

Ob 8.30 smo se odpravili v TMS. Tam nas je vodič Gal peljal po muzeju. Ob 12.00 smo imeli kosilo, jedli smo pico. Nato smo v dvorani igrali nogomet. Imeli smo lep dan z ministranti, veliko smo videli, se naucili in se zabavali. Oskar K.

 

 

Najbolj so mi bile zanimive živali in lobanja jamskega medveda. Vesel sem bil, da sem se lahko družil s prijatelji. Hvala za lep izlet. Rožle Job K.

 

 

“Sobotni obisk muzeja mi je bil zanimiv, najbolj so mi bili všeč stari avtomobili. Vodič nam je povedal veliko zanimivih stvari. Hvala p. Egonu za pico. Dan smo zaključili z napeto nogometno tekmo.” Krištof D.

 

 

V muzeju mi je bila najbolj všeč zbirka starih avtomobilov. Imajo celo takšen avtobus, kot se ga spomnim iz zgodnjega otroštva (z lesenimi sedeži in posodo za žetone). Med kosilom smo imeli starejši ministranti pogovor o matematiki in fiziki, kar se mi je zdelo super. Jernej K.

 

V Bistri mi je bil najbolj všeč muzej zaradi zanimivih nagačenih živali. Pica in nogomet pa sta seveda zakon! Jan S.

 

V Bistri je bilo fajn. Zelo všeč so mi bile puške, še posebej shotgun ali dvostrelka. Všeč mi je bil tudi Titov avto, ki ima 320 konjev in je lahko šel tudi 200 km na uro. Na koncu smo še jedli zelo dobro pico in izlet zaključili z nogometom v dvorani v šoli Montesori. Želim si še takih poučnih in zabavnih izletov z ministranti. Gal B.