DUHOVNO POLETJE (DRUGI TEDEN)

Spodbuda drugega tedna je namenjena zakoncem in družinam, ki se odločate za duhovne vaje ali, da nekaj dopustniških dni namenite svoji “duši”.

 

 

izbral in pripravil za vas p. Lojze BRATINA 

 

 

 

 

P. JOŽE PUCELJ –  ČLOVEK NA POTI K URESNIČEVANJU: Po poteh krščanske etike

                                     in

                                     KO BI LJUBEZNI NE IMEL

P. Jože Pucelj je družinski svetovalec v Betaniji. Na pogosta življenska vprašanja zakoncev odgovarja v knjigah Človek na poti k uresničevanju in Ko bi ljubezni ne imel …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cena: 15€ in 5,42€

 

 

 

 

 

   

JO CROISSANT –  ŽENSKA DUHOVNIŠKO SRCE

 

Delo je namenjeno vsaki ženski, ne glede na njeno življensko situacijo. Avtorica razkriva, kako nujno je za človeštvo, da ženska najde svoje indetiteto in svoje pravo mesto v svetu ob svojem možu in ob svoji družini. Pri branju te knjige pa bo tudi mož globlje razumel skrivnost in poslanstvo žene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 cena: 8,35€


  

INGRID TROBISCH –  Z VESELJEM BITI ŽENSKA – in kaj lako stori za to mož

 

Že razširjen naslov pove, da avtorica nameni delo obema: ženi in možu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

cena: 5€


 

MARIJA AVGUSTA TRAPP – HVALNICA DRUŽINE TRAPP

Mnogim je v spominu filmska zgodba: Moje pesmi, moje sanje. Knjiga pa je resnična življenska zgodba vodilne osebnosti filma. Tam kjer se film konča se začne resnično življenje izseljeniške, begunske družine v Ameriko.
Marija von Trapp je sedmim otrokom nadomestila mamo in rodila še tri otroke. V neomejnem zaupanju v Boga in z vso odločno iznajdljivostjo je uspela, da si je vsa velika družina ustvarila v Ameriki nov dom in novo življenje oplemeniteno z medsebojno ljubeznijo in z odprtim srcem za stisko bližnjih.

 

cena: 15€Knjige so na voljo v župnijski pisarni ali na telefonu: 01 583 0030 in E-mailu: zupnijskizavod.dravlje@gmail.com


Katalog knjig Župnijskega zavoda pa najdete tu.***

DUHOVNO POLETJE (PRVI TEDEN)